Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересно четиво за италианските автомобили втора ръка :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dermeister
    Чистата истина си е. А после що им се носи слава на Алфи-те, че са боклуци. Ами аз миналата седмица минах на оглед за 146 JTD и огледах обстойно 3 "перфектни" на по 150000км. макс. Е вярвайте ми, тия коли ако не са от морга, бяха от дъното на Адриатическо море. И 3те нямаха детайл по екстериора, който да не е одран или чукнат, а на снимките не си личи. Едната е имала толко удари, че нямаше линия дето да съвпада и гумите бяха изядени от едната страна. Друга и свети като дискотека таблото, ама "тва е от един датчик за въздух, 40 лв. е". Третата и най-скъпа и свети лампата за airbag-a, беше на РЕАЛНИ 140000км., а по педала на съединителя нямаше почти гума. Като отворих капака и падна маската. Ама иначе са перфектни!

И като някой заблуден човек си купи некоя от тия коли кво се случва? Италианските коли са боклуци.
    Чудя се какво правиш в сайта с това твое мнение.Обиждаш мен и всички колеги.
    Освен това, без значение в какво състояние са дошли колите ни, ние съумяваме и успяваме да ги поддържаме и караме. А това смятам е достойно за уважение. Аз специално от 10 /десет/ години карам Алфи и мнението ти не ме касае. Но както казва колегата Trendi ,,Мненията са като задниците-всеки си има"
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Dermaister, с тази избушена корсичка да не спираш близко до Алфите ни,за да не ги прихване ръждата.......а знаеш ли какво олицетворява емблемата на опел????
      sigpicSelenia 20K for Alfa Romeo

Comment

Първоначално публикувано от nuvolari
        Dermaister, с тази избушена корсичка да не спираш близко до Алфите ни,за да не ги прихване ръждата.......а знаеш ли какво олицетворява емблемата на опел????
        Колегата казва пълната истина за много от алфите в България!
        Прочети му хубаво поста и ще видиш, че не се заяжда човека
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от nuvolari
          Първоначално публикувано от Xman
          Чудя се какво правиш в сайта с това твое мнение.Обиждаш мен и всички колеги.
          Освен това, без значение в какво състояние са дошли колите ни, ние съумяваме и успяваме да ги поддържаме и караме. А това смятам е достойно за уважение. Аз специално от 10 /десет/ години карам Алфи и мнението ти не ме касае. Но както казва колегата Trendi ,,Мненията са като задниците-всеки си има"
          Вие няква мисъл влагате ли като четете и разсъждавате или така наизуст си говорите.

Първо харесвам супер много Алфи-те и до няколко дни ще съм собственик на такава и дано не са всички колеги от форума като вас.

Второ се опитах да кажа, че им се носи лоша слава на Алфи-те заради мърлявите кочини, които вкарват и продват за "много хубави" и хората после си патят.

И моля селските коментари за сегашната ми кола да си ги запазите за себе си, защото всяка кола си има предназначение и преимущества.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Старо и дъвкано .
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

и да триете мненията истината боли !
              Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Ти пък за кво се вреш тука с тоя Сеат-печка само да създаваш работа на модовете, айде със Сеатите и компотите отзад . .
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Обърнах те го на война,а не е правилно !
                  Все пак е форум !
                  Бъдете толерантни един към друг ! Тук и на пътя !
                  Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                  159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                  NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
                    Ти пък за кво се вреш тука с тоя Сеат-печка само да създаваш работа на модовете, айде със Сеатите и компотите отзад . .
                    тогаз ко прай туй мондеу въ подписъ ти уа?

айде без обиди за автомобилите, баси снобарската работа, хората като не притежават алфа се едно клошар като влезне в шератон ли?

както казах в предишния си пост тва засяга автомобилите внесени от Италия, има голям шанс и на скапана японка от там да си земеш, в статията прочетохте защо. кво му мъдрите още?
                    по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Working...
                    X